12 نکته مهم راه اندازی کسب و کار پوشاک
سلام به همراهان همیشگی مجله تخصصی مد و پوشاک سامان لعیا
تا حالا به فکر راه اندازی کسب و کار پوشاک افتادید؟ حتما برای شما هم این سوال توی ذهنتون بوجود آمده که برای راه اندازی کسب و کار چه چیزایی نیاز دارید.
ما اینجاییم تا به شما در راه اندازی کسب و کارتان کمک کنیم و همه ی راه های ایجاد یک کسب و کار موفق را از صفر تا صد به شما بیاموزیم.
پس با ما تا پایان این مطلب همراه باشید…
الف – وقتی شما تصمیم میگیرید برای خودتان یک بوتیک یا فروشگاه لباس باز کنید، نکاتی وجود دارند که میتوانید برای راه اندازی کسب و کار پوشاک از آنها استفاده کنید:

12 نکته مهم راه اندازی کسب و کار در زمینه پوشاک
1. فروشگاه ثابت (به اصطلاح فروشگاه خشت و گل)
منظورمان از فروشگاههای ثابت همان فروشگاههای سنتی است که در خیابانها و مراکز خرید وجود دارند؛ فروشگاههایی که دارای موجودیت هستند و به اصطلاح از خشت و گل درست شدهاند.
اگر میخواهید یک فروشگاه لباس ثابت و واقعی (در مقابل مجازی) باز کنید، باید ناحیهای را انتخاب کنید که به آسانی به بازارهای هدفتان دسترسی داشته باشد.
اگر به عنوان صاحب فروشگاه، قصد دارید کالاهای جدید به فروش برسانید، باید برای تامین موجودی کالاها در فروشگاه سرمایه گذاری کنید و پول آنها را به طور کامل به عرضه کنندهی کالاها پرداخت کنید؛
همچنین، میتوانید به فروش برخی کالاها به صورت امانی نیز بپردازید.
همچنین مجبور هستید برای پرداخت اجاره بها، بیمهی کسب و کار، و دریافت خدماتی برای محافظت از خود، فروشگاه، تجهیزات، و کالاها نیز هزینههایی را بپردازید.
برای جذب مشتری به فروشگاه (مغازهی ثابت) میتوانید از روشهای آگهی آنلاین و همچنین آفلاین، برقراری رابطه با برخی کسب و کارهای مکمل در نواحی اطراف، و ارتباطات با سازمانهای شبکهای، حرفهای، و اجتماعی استفاده کنید.
به علاوه، ویترین فروشگاهتان نیز باید برای آدمهایی که از مقابل آن عبور میکنند، بسیار جذاب باشد.
همچنین، طراحی و نحوهی چینش وسایل در فروشگاهتان باید کاملا روان و کاربردی باشد تا بتواند تقاضای مشتریان هدف را برآورده کند.

12 نکته مهم راه اندازی کسب و کار پوشاک
۲. فروشگاه مجازی (فروشگاه آنلاین)
فروشگاه مجازی روند نوینی در بازار خردهفروشی به شمار میرود. فروشگاه مجازی به عنوان فروشگاهی با هزینهی اولیهی کم برای استارتآپها شناخته میشود.
این فروشگاه آنلاین باید بازار مربوط به کالاها یا نیازهای ویژهای را مورد هدف قرار دهد ( بازار ویژه).
با انتخاب یک نام جذاب، کالاها و اقلام مورد تقاضا، و طرح مفصلی برای آگهی و تبلیغ فروشگاه آنلاینتان، میتوانید مشتریان بالقوهتان را به سمت فروشگاه جذب کنید.
همچنین، باید برندهایی را که قصد عرضه به مشتری دارید، تعیین کنید و به مرکز خرده فروشی برای لباسهایشان تبدیل شوید.
در واقع، برخی فروشگاهها موجودیشان را به صورت عمده و با قیمت عمده از تولید کننده به صورت کامل خریداری میکنند.
از سویی دیگر، برخی فروشگاهها نیز یک نوع محصول را از طراحهای مختلف لباس جمعآوری میکنند. علاوه بر اینها، میتوانید روش دیگری را نیز مد نظر قرار دهید؛
در این روش که در زبان انگلیسی به آن دراپ شیپینگ میگویند، یک شرکت خاص محصولات را طبق سفارش مشتری، مستقیما از انبار کارخانه، عمدهفروش، یا یک مرکز خردهفروشی دیگر به آدرس فرد سفارش دهنده یا هر محل دیگر ارسال میکند.
در صورتی که بخواهید از این خدمات استفاده کنید، باید به طور ماهانه به این شرکت کارمزد بدهید.
۳. فروشگاه موقت
این نوع از فروشگاه لباس به شما، به عنوان صاحب این کسب و کار، امکان میدهد بدون سرمایهگذاری برای اجارهی طولانی مدت یک مکان تجاری، کالاهایتان را به مشتریان بالقوه عرضه کنید.
آن دسته از صاحبان فروشگاه، به خصوص صاحبانی که محصولات خودشان را به فروش میرسانند، میتوانند یک گالری، ویترین، یا فضای اداری را فقط به مدت یک روز، یا یک هفته به عنوان محلی برای عرضهی محصولاتشان اجاره کنند.
این روش برای امتحان بازارها یا ایدههای کسب و کاری مختلف یا گسترش و توسعهی فروشگاه آنلاین بسیار عالی است.
وقتی صحبت از کمپینهای تبلیغاتی به میان میآید، باید بر مشتریان محلی تاثیر قدرتمندی بگذارید و به آنها اعلام کنید قرار است در منطقهی آنها فروشگاهی موقت تاسیس کنید و محصولاتتان را با قیمتهای ویژه به آنها عرضه کنید.

12 نکته مهم راه اندازی کسب و کار پوشاک
۴. فروشگاههای سیار
بوتیکهای سیار برای آن دسته از صاحبان کسب و کاری مناسب هستند که میخواهند فروشگاههایشان را به مکانهای مختلف ببرند تا میزان حضورشان و جذب مشتریان مختلف را به حداکثر برسانند.
میتوانید با نمایش آگهی